De stoere stijl van Nederlandse vrouwen

Nederlanders, we zijn toch echt een volk met een eigen wil. Nederlanders staan bekend zuinig en recht voor zijn raap. Doen normaal, dan doe je al raar genoeg is ons onofficiële moto. En dit zie je ook terug in onze kledingstijl. Waar de vrouwen in Engeland zich veel te veel opdoffen, en ze in de Zuid-Europese landen vaak in hoge hakken en jurken overal heengaan. Doen wij Nederlanders niet moeilijk over een goede sneaker en spijkerbroek. Dat is ook wel fijn aangezien het in de winter veel te nat en koud is voor ingewikkelde dunne jurken. In dit artikel bespreken we de stoere stijl van Nederlandse vrouwen.

Sneakers, laarsjes, hakken

Nederlandse vrouwen weten zich echt wel in een prachtige galajurk en hoge hakken op te doffen als de gelegenheid erom vraagt. Maar op een gewone dag gaan we net zo lief in fijne sneakers of laarsjes naar het werk. Daarom willen we hier het fantastische schoenenmerk Nubikk bespreken. Voor Nubikk vormt de straat de grootste inspiratiebron. Het is dan ook niet voor niets dat bijna alle ontwerpen van dit schoenenmerk met een stoere ‘touch’ komen. Nubikk schoenen zijn gemaakt voor het snelle stadse leven en comfort is daarom dan ook zeer belangrijk voor de ontwerpers. Je zult dus niet snel hoge hakken of hele puntige neuzen zien bij de Nubikk schoenen. Nubikk dames schoenen passen bij verschillende gelegenheden. Er is namelijk veel variatie in de ontwerpen. Er zijn dunne sneakers, grote sneakers en vrouwelijke laarsjes beschikbaar. Daarnaast maakt Nubikk ook gemakkelijke instappers. De schoenen worden met verschillende materialen gemaakt, van leer tot suéde. Maar er is een ding dat alle Nubikk schoenen gemeen hebben. Dat is dat kwaliteit en comfort voorop staat.

Jeans

Voor Nederlandse vrouwen is het absoluut niet nodig om elke dag in een jurk naar buiten te gaan. Velen van ons kunnen ontzettend genieten van goed zittende jeans. In de zomer kunnen we korte jeans nemen of spijkerbroeken met gaten erin. Dit geeft natuurlijk een zeer stoere look. En in de winter zijn wat dikkere en donkerdere spijkerbroeken ideaal. En laten we wel weten. Spijkerbroeken geven ook prima vorm aan vrouwelijke vormen, dus ze zijn ook nog gewoon ontzettend sexy.

Geef een reactie