Zo houd je het in de slaapkamer spannend

Ieder koppel is er bang voor, het moment dat de sleur de relatie binnen komt sijpelen. Je ontkomt er bijna niet aan en als het moment daar is, is het tijd om te kijken naar vernieuwing binnen je relatie. Zeker als het gaat om seks kan dit sneller gebeuren dan je wellicht denkt. In deze blog vertel ik je hoe je het toch leuk houdt. Lees je mee?

Praat erover met je partner

We vinden het steeds normaler en dus ook makkelijker om over seks te praten. En dat is maar goed ook want zo leer je veel meer over je eigen seksleven en dat van een ander. Daardoor kom je tot nieuwe inzichten en ideeën en wordt de seks vaak ook fijner aangezien beide partijen weten wat de ander wel en niet fijn vindt. Daarnaast kan het praten over seks op zich ook al sexy zijn. Tijd dus om er eens even voor te gaan zitten met z’n twee.

Probeer iets nieuws

Een manier om een nieuwe impuls te geven, is uiteraard het proberen van iets nieuws. De sleur ontstaat vaak omdat we dag in, dag uit hetzelfde doen. Door het eens om te gooien, breek je dat patroon en kan alles in één keer weer een stuk spannender worden. Je kan iets nieuws proberen wat betreft de seksplek, speeltjes of standjes. Praat ook hierover met je partner en kom erachter wat jullie interessant lijkt.

Vaker = vaker

Wist je dat je meer zin hebt in seks als je het vaker doet? Jazeker, als je regelmatig seks hebt, raakt je lichaam meer gewend en zal je ook meer zin hebben. Zo kan het dus zomaar zijn dat een seksloze periode resulteert in nog minder seks. Ook hier moet je met elkaar over praten, het is uiteindelijk niet de bedoeling dat je tegen je zin in met elkaar naar bed gaat. Daar wordt het allemaal niet leuker van en kan zelfs heel schadelijk zijn. Merk je nu dat je wel zin hebt, maar dat het allemaal niet zo makkelijk gaat? Kijk dan naar hulpmiddeltjes. Zo kan glijmiddel kopen, de uitkomst bieden.

Het verkeerde soort spannend

Daarnaast is er nog een soort spanning die we liever niet in de slaapkamer hebben en dat is de onzekerheid die gepaard gaat met een onveilige vrijpartij. Zorg daarom dat je altijd condooms in huis hebt. Zo voorkom je in bijna alle gevallen een zwangerschap én een soa. Natuurlijk moet je wel eerst condooms bestellen.

Geef een reactie